manchester united babytøj Contes hold 1-0 i det

manchester united babytøj Contes hold 1-0 i det 40. minut efter godt arbejde fra Michy Batshuayi, og det var belgieren, der fordoblede Chelseas føring to minutter senere.Ospina udsletter Pedro Men før disse mål stod den spanske kantspiller Pedro tilbage i en elendig tilstand. på jorden efter at være blevet klappet ind af Arsenal-målmand David Ospina på brutal vis.

Colombianeren havde øjne for bolden, da han slog den fri, men som du kan se i videoen nedenfor, udslettede han Chelsea-stjernen fuldstændig i processen og tog næsten hovedet af.Til fansens forbløffelse besluttede dommeren at give Arsenal et frispark efter kollisionen, og vi kæmper for at se, hvad Pedro gjorde forkert. Den 29-årige modtog behandling med det samme, men var ikke i stand til at fortsætte og blev efterfølgende skiftet ud i det 29. minut og erstattet af 20- årige Jeremie Boga. Den tidligere Barcelona-angriber genvandt sin bedste form i sidste sæson og registrerede ni mål og ni assists fra sine 26 Premier League-starter under Conte.

Detaljer om, hvor længe han kunne være ude, vil først dukke op efter kampen, men det er sikkert at sige, at spanierens skade og måden, han landede på, ikke så alt for godt ud. Hvad synes DU om det sammenstød mellem Pedro og Ospina? Sørg for at give din mening fodboldtøj til baby i kommentarfeltet nedenfor!